PI-Farma praktijkcase Pharmium genomineerd voor KNMP zorginnovatieprijs

Met trots melden wij dat een PI-Farma/Loxis praktijkcase is genomineerd voor de KNMP zorginnovatieprijs. Dit is een prachtige bevestiging en mooie steun in de rug voor verdere uitrol en doorontwikkeling van onze software.

Project: ‘Zorg voor elkaar’​

Het genomineerde project ‘Zorg voor elkaar’ is geïnitieerd door Pharmium apothekers. Dit is een samenwerking tussen vier apotheken uit Drachten. Zij hebben de logistieke en administratieve processen gescheiden en gebundeld op één centrale locatie. Hierdoor hebben medewerkers in de lokale zorgapotheken meer tijd en aandacht om de patiënt weer centraal te stellen. De werkwijze laat volgens een onafhankelijk onderzoek zien dat de kwaliteit van de adviesgesprekken aan de balie met 72,9% is verbeterd.

Bij Pharmium apothekers ondersteunen PI-Farma en Loxis deze systematiek. Centrale aanschrijving en papierloos werken worden uitgevoerd door PI-Farma. Loxis Track and Trace zorgt ervoor dat de status en locatie van recepten op elke gewenste werkplek inzichtelijk zijn. Over alle vier de samenwerkende apotheken, kluisjes en sorteersystemen heen.

Meer over deze praktijkcase vindt u via deze link.

Stem op ‘Zorg voor elkaar’​

Als u lid bent van de KNMP heeft u een stemoproep via e-mail met een link naar het stemformulier ontvangen. Stemmen kan tot en met 17 februari. Stem op ‘Zorg voor elkaar’ van Pharmium. Een nieuwe manier van werken die elke apotheek helpt bij het structureren van processen en verhogen van de efficiency.

Alvast meer weten? Vraag snel een demo aan >>