Implementatie in uw apotheek

Al voordat u een definitieve keuze voor PI-Farma hebt gemaakt gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden die er zijn voor uw apotheek of cluster van apotheken. Eén van onze consultants bespreekt daarna het complete implementatie traject met u. We maken samen afspraken en achter de schermen treffen wij de eerste voorbereidingen. Grotendeels voeren wij deze voorbereidingen samen met u en uw ICT-partij uit. Zo is het van belang om te kijken naar vrije IP-adressen, de schermen en printers in uw apotheek in kaart te brengen en de meest efficiënte looplijnen voor de assistentes te bepalen.

Tijdens het implementeren in uw apotheek werken wij volgens het ‘Train de Trainer’ principe. U of één van uw medewerkers loopt tijdens de implementatiedag met ons mee en leert op deze manier alle onderdelen van PI-Farma kennen. In combinatie met het doornemen van onze handleidingen leidt deze trainer daarna de overige medewerkers op.

Stap voor stap worden meer processen geïntegreerd in uw apotheek. PI-Farma sluit aan bij bestaande werkwijzen. Zowel bij receptcontrole voor- als na afgifte. Hierdoor verloopt de installatie in de apotheek zo geruisloos en geleidelijk mogelijk en heeft dit zo min mogelijk invloed op het werk van de assistentes en apothekers.
Na de implementatie controleren wij of alle processen goed werken in uw apotheek. Mochten er daarna alsnog vragen zijn dan staat onze Helpdesk voor uw klaar!